24 Haziran 2011 Cuma

Balkon Demokrasisine Karşı İki Defa Demokrat Olmak


Balkon Demokrasisine Karşı İki Defa Demokrat Olmak



   12 Haziran seçimlerin de genel Fotoğraf local İktidarın başarısı başarısızlığı ettik ettik.
           
            Seçimlere adil Olmayan 12 Eylül yasanının Sonuçları damga vurdu. Bir tek Bağımsız adayların dişleriyle tırnaklarıyla Elde ettikleri Başarı Ayakta alkışlanır. Bircok engellemelere ragmen Seçimleri Kendi gücüyle emeğiyle kazandılar ettik. 12 Hazirana Gelmeden once Göster Neler Yaşandı BİRAZ hafızamızda canlandıralım.
           
            2009 local seçimlerinde Bağımsız ADAY olmanin Ekonomik 500 TL Ueken 12 Haziran Seçimleri de yasa çıkarılarak 7 bin TL ye yükseltildi bedeli. Yasa 12 Eylül'ün TÜM engellerini ortadan Kaldırmak Yerine DAHA karşıtı Demokratik yasaların çıkarılması, darbe ürünü Olduğunuzu kanıtlamaz mı çıkarıcılar? Evet, darbe Sonrası hazırlanan projenin Bir Parçası oldugunu Ekonomik baskının Gün geçtikçe artacağını Adına ILERI Demokrasi diye yutturmalarına bizlerde inanacağız bunun ettik DAHA Radikal ettik. Karl Marx'ın "pışşşşk inandım." Sözünü söyleyerek Devam edelim.

            Yaşımın henüz 11 oldugu Zaman'ın ülkenin Politik ortamından Ba İstemez etkilendik. Asker el koydu Yönetime. Civil Yaşamı gasp Ettiği dönemden met Yana, kaydettik ettik izledik Gerek babamın siyaseti Eklendi çok sevdiğinden dolayı gerekse mesleğimin Siyasetin odak Noktası olmasından dolayı darbe Sonrası yaşananları Bir Film Gibi. Geldiğimiz 2011 seçimlerinde SIM Express baskıyı HALA YAŞIYORUZ Zulmü ve 12 haziran Yili. Sıkıyönetim Ile jandarma-polis baskısıyla idare Edilen iller İlçeleri yine yaşadık ettik. Ey Demokrasi oyunu Oynayan sahte bukalemun yüzlüler! Bu nasıL Demokrasi? Nerede barajının hak gaspları mı kalktı on Yüzde? Hazineden Alınan bilgiye paralarla ülkem insanına Kendi paranızmış Gibi dağıttığınız her defasında Yine Bir Sorunlar yumağı Ile biriktirdiğiniz halkların dısında kararlar aldığınız yetmiyor mu ettik, onu defasında bin Bir yalan dolan atarak ettik? YETER! YSK DAHA evrak isteme gününden AKP'nin seçime Bir Hafta Kala estirdiği polis terörü Iki Civil VATANDAŞ Demokratik hak talebinden dolayı Hayatını kaybetmiştir. Diyarbakır'ın Bismil ilçesi'nde lise öğrencisi H.İbrahim ORUÇ A.Ş. Hopa da emekli öğretmen Metin Lokumcu 12 Haziran seçimlerinde Yaşanan baskıcı, anti Demokratik uygulamaların Demokrasi Mücadelesi şehididir. Onun sıkıştıklarında başvurdukları BASKI iktidarların Bu Baskı zorba yöntemidir ettik. Bu yaşananlardan SONRA SECIM Sonrası balkon konuşmasını yapanlara sormak lazım helallik ne helalliği Bir ​​ay met ülkenin Siyasi iklimini paraya REKLAMA baskıya üslup Sikan Dallara çevir SONUNDA da helallik de met isteğinize karsilik insanlarla dalgamı geçiyorsun derler adama. Türkiye geneli SECIM sonucu Yüzde 49,9 Yani 50 ye sıfır nokta Bir kala acaba Yüzde 6.58 income Bağımsız adayların uğradığı bunca baskıya ragmen başarınız ölçülürse Nerede Haber ve ALIR? Evet, 49,9 'un Yüzde yirmisinin met ülkenin zenginleri oldugu Diğer Yüzde yirmisinin de Yoksul Kesim oldugunu düşünürsek Diğer Yüzde onunun da tarikat-cemaat beklenti çeperinde Haber ve alan Kesim Olarak sonuca ulaşmak KOLAY olacaktır Yüzde. Çıkan tabloya GÖRE Bağımsız adayların meclise taşıdığı sosyalist adayların Gelişen Toplumsal muhalefeti arkasına, sokağa Hakim Olma yallarını bularak soruların çözümüne çare bulabiliriz ettik. Helallikten Bir Gün SONRA yaşananlar gözaltılar ne demokrasisi Bir ​​partinin Demokratik Kitle örgütünün MYK Üyeleri evi aranılarak TÜM kitapçılar da Satilan Kitaplar Suç unsuru diye toplatılmıştır ettik. Israrla ÖDP-HALK-EVLERİ'NİN eyleme davetine katıldıklarını söylemelerine ragmen Yaklasik 15 kişi Özel Yetkili savcı Mahkeme Tarafından Gerçekleştirilme tutuklanarak ceza Evine konuldu ettik. Hicbir hukuksuz durum: söz Konusu olmadığı Halde tutuklamalar Yapılmıştır. Eee ILERI Demokrasi derler bunun Adına ilerlemeden gerileyen.                                

                Demokrasi tanımını Iyi belirlemek lazım hangi Demokrasi kime GÖRE Demokrasi.   DİKTA dayatılan demokrasimi, TEMSİLİ demokrasimi bir de bizlerin ısrarla savunduğu Halkin doğrudan Katıldığı KATILIMCI DOĞRUDAN DEMOKRASİ .

               Dikta demokrasisi balkonlardan tepeden İner onda büyüklük vardir böbürlenir Hasa yaradan sanır Kendini Bir ​​yerlerden vahi indi Gibi Görür Kendisini. Eşitlik özgürlük YOKTUR biat Etme vardir. Düşünün Bir çocuğun karşısına dikilen binin İşaret parmağıyla Boyle Boyle yapacaksın tamam mı dediğini nasıL algılanır. Içerdiğini söyleyen kisi çokbilmiş, dinleyen imkb pısırıklaşmış korku İmparatoru Görmüş Gibi Baskı Altında Kalir. Işte budur uygulanan Demokrasi.

               Temsili Demokrasinin imkb seçimler YAPILIR seçilirler Yönetmek for AMA parti içi önseçim YOKTUR. Genel başkan VEYA oligarşi Yapı Alir eline kalemi kâğıdı başlarlar listeleri Yapmaya. Diye çıkarırlar Halkin karşısına Secin beğenin bunları, Iyi peoples OLABILIR AMA seçilmek for Hiç çalışmadığı for Kendini geliştirecek hic bir sey Yapmaz vs Bakan-vekil-il genel-Belediye Meclisi. Gerek parti gerekse Halkin Isteklerini bilemez zaten gerekte YOKTUR Çunku elinde sihirli değneği income kisi seçilecek sıralamaya koymuştur. Bin Bir al evere dal evereler çevirerek Iş olsun diye çalışmalara katılır SONUNDA seçtirirler mazbatayı verirler eline gitti Halka degil seçilecek Yere koyanı dinle onun Isteklerini Yerine getir ettik. Temsili oy nu demokrasisidir bununda ADI Ve.       

               Doğrudan Demokrasi eşitlik ilkesine bağlıdır . ederek ABGS Aklın yaratılmasına Yardımcı Olur ettik Dahil Neyi Kimin Adına yaptığını bilir yapacağı onun işi paylaşarak tartışarak Karar süreçlerine direkt. Doğrudan Demokrasi sorumluluğu seçtiği kişiyi konumundadır Eder Bir Sonraki Seçimi Beklemez. Kamunun yararına Olacak Çalışmalar YOKSA gerekirse Seçimleri GERİ çağırma beklemenize yöntemini hayata geçirir. Doğrudan demokrasiyi benimsediyseniz karşında degil Bir Çocuk kim OLURSA olsun Eşit seviyede konuşur Dahil edersiniz kararlara ettik. Hey Dünyayi parselleyen obur Dünyayi Öneren AMA kendileri for met DÜNYANIN nimetleri for bin Bir ark evere dal evere çeviren Maskeli sahte Demokrasi oy nu oynayanlar. Bu abluka halkların mutlu yaşaması for Mutlaka dağıtılacak.     

               Evet, met sahte Demokrasi oyuncularını Melih PEKDEMİR ustanın dediği Gibi Iki Defa demokrat Olmak lazım. Bir demokrat Olmak sahte demokratlara karsı! İki Devrimci dönüşüme Çevirmek icin.

               Not: Bir Sonraki Yazının Konusu yerelimizdeki SECIM sonuçlarına değineceğim

                     

              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder