8 Haziran 2011 Çarşamba

İktidar Muhalefet Esnafı Bitirecek 50 Trilyonluk Yatırıma İmza Attı.


İktidar Muhalefet Esnafı bitirecek 50 Trilyonluk YATIRIMA İmza Attı. 


 Egenin A.Ş. Ülkemizin tekelci kapitalleri şehrimize gelmesi Click Geçtiğimiz Mayıs-Haziran aylarinda Akhisar Belediye Meclisinden Bir Karar Alındı. Mayıs ayinda imar komisyonuna havale edilen şehrimizin önemli Diğer yerlerinden Birinin planı Değişikliği görüşülerek AKP, MHP, CHP komisyon Üyeleri Tarafindan onaylanarak Haziran meclis toplantısına gönderildi.Kaymakamlık.
Ülke- bölge oligarşisi oturmuş, ilçemizle Ilgili Araştırma yapmış. Sistemden takip ettiklerine Göre ilgilidir Akhisar'ın Yüzde beşlik kesimi İzmir'de Kredi kartıyla alışveriş yapıyormuş. Akhisarlının disariya kaçmaması Click Akhisar tüketime esnaflarımızı bitirmeye Yönelik elli trilyon Yatırım yapacakmış ettik. Evet, sistemde artık Yüzde üzerinde beş-yirmilik tekelci Sermayenin oldugunu bizzat belediye başkanının ağzından teyit Edildi Onaylandı ettik. Bir yerlerde ön hazırlıklı Yapılan planı su yüzüne çıktı. Ve Düzen-sistem oligarşisinin Etrafında kararlaştırarak meclis komisyonuna getirildi. Oradaki Düzen sistem partilerinin Üyeleri Tarafindan oy birliğiyle Alınan karar, Meclisten geçmesi Click ziyaretinde 3 Haziran'ait 2011 de Cuma günü meclise getirildi. Muhalefet partilerinden Değil iktidar meclis üyesi Tarafindan itiraz geldi esnaf Olan meclis üyesi yanlı da olsa itirazı Takdir Edilmesi Gerekir Sürekli dile getirdiğim Bir Hatırlatmada bulunacağım insanlar nasıl yaşıyorsa öyle düşünür. Esnaflıktan gelen Birinin meclis toplantısında itirazı belediye başkanını sıkıntıya sokarak Alınan Kararın yanlışlarını su yüzüne çıkarmıştır. Sürekli bu konuyu Kabil ettirmek Click caba harcayan oligarşi belediye Yönetimi dinlemeye değerdi. Çok ilginç Olan imkb Muhalefetten (MHP-CHP) çıt çıkmaması ziyaretinde blok Olarak Kararın Meclisten geçmesi Click oy vermesidir. Üzerinde Yüzde beş yirmi Olan kesim Click açılacak ticaret merkezi Tüm bölge Gördes-Gölmarmara-Soma-Kırkağaç-Demirci beşgenindeki Yüzde üzerinde beş yirmilik kesime de sulanılmaktalar. Peki, Belediye'ye uzmanı hesap Başkanı İzmir'e gitmeye ekonomisi yetmeyen Diğer orta direk Yüzde yirmilik kesimde açılacak ticaret MERKEZİNE yönelirse Eklendi bunun Sonuçları ne olur. Hem Kendi boğazımızı hem de Diğer Yüzde atmışlık kesimin boğazını sıkmış Olmayacak mıyız?

Belediye başkanının kasap hali Ile Ilgili toplantıdaki konuşmasından alıntı yapmak istiyorum. Bir araştırmaya Göre Bir İnsanın istihdam etmek Edilmesi 180 bin liraya mal oluyormuş. Soru, Plan Değişikliği yaptığınız ticaret merkezi açıldığında 300 kişiye iş vereceğini söylüyorsunuz karsiliginda tr 900 esnafın Dolaylı Olarak etkileneceğini bilin. Şimdi araştırmaya 600 esnaf next to çalısan en az Iki kisi işsiz kaldığında Toplam 1200 kisi issiz kalacak Eklendi bunun bedelini kim ödeyecek fibia. Yer Farklı durduğunuz Sizler siyaseten ödeyeceğiniz kesin göster çünkü körsünüz baktığınız yer'de. Yazık çok yazık Alınan bu kararla bu ilçeyi ateşe atıyorsunuz. Ama mutlaka Eklendi bunun hesabı sizlere sistem-düzen içersindeki Diğer partilere, Akhisar esnafıyla, çiftçisiyle, işçisiyle soracaktır ettik. Sınırsız tekelci anlayışınız Nereye Kadar? Rotası bozulmuş gidişiniz insanları isyanın eşiğine zor hale getiriyor. Tüketime Yönelik açılacak alışveriş merkezinin Kararını Alırken odalara sorduğunuzu söylediniz bu ODALAR hangileridir. Sanatkarlar odası mı ettik esnaf? Yoksa Diğer Tüsiad A.Ş. Müsiad bir Bağlı ODALAR mı? Böyle Bir KARARI Alırken Nerelerden ısıtılarak getirildiğini bilmiyorum. Ama bu Kararın Arkasında Dönen Dolapları çok merak ediyorum.

Sayın belediye başkanı, Kapalı ekonomi uygulayamayız dediniz, Sizin Göreviniz Kapalı ekonomiyi açığa çıkarmak degil. Bu Kentte yaşayanların Sosyal, Toplumsal huzur içersinde ziyaretinde Bir Arada ortak paydada yaşatabilmektir Kültürel. Sizin Göreviniz, Kentte yaşayanlarının suyunu ulaşımını Çevre düzenlemesini alt yapı işlerini yapmaktır vs. Kent adına alınacak kararlarda kafanıza Göre Karar almak degil. Tüm kent halkıyla Birlikte demokratik ortamlar yaratarak almaktır. Her ayın sonu kentin kapital Sivil Toplum örgütleriyle yaptığınız toplantılarıyla geleceğimize yön veremezsiniz. Hani insanlar yasadiklari Gibi düşünürmüş dediydim ya Yaşayan Sizin partiliniz dahi olsa Bir Gün sizlere bu sorularla sıkıştırdığında yaptığınız yanlışları gorursunuz. Tecrübe paylaşımı diye ona ayın göster sonunda Bir şeylerin, keyfini yaşar Gibi görürüsünüz. Yaşadığınız Gibi düşünmeye başlayarak, kentimizi dizayn edemezsiniz. Bu yaptığınız düpedüz burjuvazi oligarşisidir. Bu kentin efendileri Varsa, bu kentin Yaşayan emekçi Halkları da Vardır.

İZLEMLERİM Sonucu BELEDİYE MECLİS GÖRÜŞMELERİ.
Alınan bilgiye kararla. İktidar'ı muhalefet'i düzen ziyaretinde sistem Partileri Olduğu Bir kez Daha Onaylandı. Yok, bir, birinizden farkınız hepiniz aynısınız kapışmalarınız kim daha çok rantı kapacak üzerinedir. KAYIKÇI dövüşü BUNLAR
AKP-MHP'NİN kutsal kardeşliğini biliyoruz bugün birbirlerine bağırırlar çağırılar ama Ertesi günü çıkarlar çakışırsa Bir araya Gelirler geçmişte böyle olmustur şimdide böyledir gelecekte de böyle OLACAKTIR. Ha kasap hasan-ha hasan kasap İslam-Türk tüzel kişiliğe haiz-İslam

Sosyal demokratım diye Piyasada gezen CHP'li üyeler oğlu meclis KARARI Click gurup KARARI Vari mıdır? Varsa gurup Başkanı dolaysıyla CHP ilçe başkanıdır. CHP ilçe Başkanı Bağlı bulundugu Sivil Toplum örgütünün direktifiyle mi Karar almıştır? (Genç iş adamları derneği) Eğri öyleyse onun için sizler Halkin next to olamazsınız. Ancak ancak burjuvazinin ürettigi Gelişen sınıf mücadelesinin Önüne engel olursunuz ettik. Ama bu ülkenin sosyalistleri ziyaretinde devrimcileri Vardır sizlerinde MASKELERİNİ düşürecektir.     

Sayın ESNAF ODASININ BAŞKAN meclis üyesi Sizin Öneriniz de maşallah çok güzel öneri BİM 101 ziyaretinde zincir marketlerinin Şehirde açılmasının iyi olmadığını, açılacak yere Karşı değilim tespitiniz çok yanlış. Büyük balığın en küçüğünü hemen yiyeceğini Şehir içersindekiler imkb BİTİRİLEN küçüklerin birazda olsun iş imkânı bulmasına neden Olabilir. All changes bu t? Esnafa Zarar verenlere Karşı durmassak Büyük balık imkb hepimizi yutacaktır. Açılacak yerin en çok Sizin üyelerinizi ziyaretinde bakkallar odasının üyelerini yok Etmeye Yönelik oldugunu görmelisiniz.

Sayın şehrimizin meclis üyesi AVUKAT hiç de Büyük şehirlerde gördüğünüz alış veriş Merkezlerinin içersindeki kadın-erkek berberlerinin huzurlu oldugunu düşünmeyin karşıdan görüldüğü Gibi Değildir. Sizin meslek alanınızdan Doğru Bakarsanız bu Gibi alış veriş Merkezlerinin küçük esnafa Ne Kadar Zarar verdiğini gorursunuz. İcralar yediemin de artışından haberdarsınızdır ettik.

Hangi partili olursa olsun sınıf çıkarları çatışıldığında Kendi sınıf çıkarları ön plana çıkar. Bu Yüzden esnaf Olan AKP'li B..meclis Üyesi sınıfının göreceği zararı fark ederek İngilizce Karşı çıkmıştır. Bir tane meclis üyemizin başlattığı tartışma İktidarın başkanını sıkıştırmış sıkıntıya devreye sokmuştur ettik.
Sosyalistlerin A.Ş. devrimcilerin Eksikliği Tüm yaşam alanlarımızda fark ediliyor. Biraz ezilenden You and me dünya görüşüne sahipler olanlarin mutlaka Yönetim yapılarında Yer Almasi şarttır.

2008-2009 Yılında belediyenin Iki biriminden harcanan paraları (3.600 Milyar) görünce ne oluyor bu ilçede dedim. Dürüst bildiğimiz KİŞİLERİN elinde Olan imkanları Genel nasıl çarçur edildiği Halkın gelirlerinin gerek siyasiler gerekse bürokratlar Tarafindan bertaraf edildiği bana bu Konuda SORUMLULUK almak gerektiğini Misyonu yüklemiştir. Bedeli ne olursa olsun Ezilenlerin ziyaretinde Halkın çıkarlarını Korumak Click yılmadan usanmadan Mücadele çıtasını dik tutarak sosyalist devrimci mücadelemi Sürekli kesintisiz bır sekılde sürdüreceğim.

 
Değil: BU yazı bir nevi meclis toplantısında göndermelere EŞKİYADAN cevaptır.       

                                                                           


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder